Tiks atklāta zīmējumu izstāde “MANA PILSĒTA” Kultūras ziņas

124
Tiks atklāta zīmējumu izstāde “MANA PILSĒTA”

17. jūnijā plkst. 11.00 Vienības nama Krievu kultūras centrā (Varšavas ielā 14) notiks Daugavpils Sociālās aprūpes dienas centra personām ar garīga rakstura traucējumiem zīmējumu izstādes “MANA PILSĒTA” atklāšana.

Ekspozīcijā būs apskatāmi 14 zīmējumi. Katrs dienas centra klienta darbs ir ar personisko redzējumu un izjūtu par savu dzimto pilsētu. Izstādes darbi atklāj ne tikai mākslinieku radošumu, bet arī viņu mīlestību pret Daugavpili, tās ielām un ēkām.
Izstāde “MANA PILSĒTA” ir ne tikai amatiermākslas notikums, bet arī iespēja sabiedrībai tuvāk iepazīt un izprast cilvēkus ar garīga rakstura traucējumiem, parādīt plašākai sabiedrībai Dienas centra apmeklētāju talantus un darba spējas. Ekspozīcija būs apskatāma līdz 11. jūlijam. Ieeja ir bez maksas.

Sociālās aprūpes dienas centra klientiem ir iespēja saturīgi pavadīt brīvo laiku, attīstot savas prasmes un talantus radošajās nodarbībās kopā ar speciālistiem, t. sk. arī zīmēšanā. Tā radās ideja organizēt zīmējumu izstādi.

Izstādi rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” struktūrvienība „Krievu kultūras centrs” (KKC).
Informējam, ka ekspozīcijas atklāšanas laikā notiks fotografēšana un filmēšana KKC publicitātei un arhīviem.

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Krievu kultūras centrs
Svetlana Lokteva
t.: +371 20010284, +371 26232264
e-pasts: krievunams@daugavpils.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!