Poļu namā atklāta biedrības “Sarkanais Akmens” izstāde Kultūras ziņas

1055
Poļu namā atklāta biedrības “Sarkanais Akmens” izstāde

Jaunu radošo sezonu Poļu kultūras centrs uzsāka ar biedrības “Sarkanais Akmens” mākslinieku izstādes  “Tas akmens, kas ripo - nekad neapsūno” atklāšanu. Poļu namā no 7. septembra skatāmi 14 mākslinieku darbi.

Biedrība “Sarkanais akmens” apvieno cilvēkus no dažādām valstīm (Latvijas, Lietuvas, Ukrainas, Gruzijas), kas bauda dzīvi, mīl, un ik mirkli ripo, ripo, ripo, noslīpējot sevi, spodrinot un neļaujot iesūnot. Tāpēc visi biedrības “Sarkanais Akmens” mākslinieki, kā akmeņi, kas ripo - nekad neapsūno!

Jaunajā izstādē ir apkopoti visdažādākie darbi - no elpu aizraujošām ainavām līdz spilgtām abstraktām kompozīcijām. Darbu autori ir dažādu paaudžu un kultūru pārstāvji. Izstādē var redzēt ne tikai latviešu mākslinieku darbus, bet arī ukraiņu mākslinieces Olenas Paslavskas gleznas.

Izstādē piedalās: Kristīne Lipkova, Egils Johansons, Alina Petkune, Daina Eglīte, Olena Paslavska, Ērika Sparāne, Evita Skrebinska, Nataļja Krjukova, Rūta Dimdiņa, Žanna Orlova, Maija Bērziņa, Zane Bērziņa, Arnis Zarinka, Līga Jukša.

Izstāde būs skatāma Poļu kultūras centrā līdz 3. oktobrim.
 

Informāciju sagatavoja:
Poļu kultūras centrs

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!