Poļu kultūras centrs aicina apmeklēt Ineses Minovas izstādi “Ļauties savam sapnim” Kultūras ziņas

347
Poļu kultūras centrs aicina apmeklēt Ineses Minovas izstādi “Ļauties savam sapnim”

Ceturtdien, 15. februārī, DVPI "Vienības nams" Poļu kultūras centrā tika atklāta Ineses Minovas gleznu izstāde “Ļauties savam sapnim”. Izstādes atklāšana sākās ar radošo priekšnesumu Poļu kultūras centra teatrālās grupas “Smaidīgā varavīksne” režisores Milenas Savkinas izpildījumā, pēc kā, vārds tika dots izstādes autorei. Uzrunājot klātesošos, Inese Minova uzsvēra, ka gleznošana bija viņas sapnis kopš bērnības, un ka ir ļoti svarīgi neaizmirst savus sapņus un tiekties tos īstenot jebkurā vecumā.

Izstādē apmeklētāji var iepazīties ar mākslinieces darbiem, kas tapuši pēdējo gadu laikā,  tostarp ar jaunajām gleznām, kas publikai tiek izstādītas pirmo reizi.

Inese Minova ir žurnāliste, fotogrāfe un māksliniece, kas strādā Daugavpilī. Augstāko izglītību viņa ieguvusi Daugavpils Universitātē. Darba gaitas visu dzīvi ir saistītas ar žurnālistiku. Kopš bērnības Inese Minova aizraujas arī ar fotografēšanu, bet pirms dažiem gadiem pievērsās gleznošanai. Pašlaik Ineses Minovas pūrā ir jau vairāk nekā 100 dažāda žanra darbu, kuri priecē acis ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.

Ineses Minovas izstādi “Ļauties savam sapnim” Poļu kultūras centrā varēs apskatīties līdz 12. martam.

DVPI „Vienības nams” Poļu kultūras centrs izsaka pateicību par atbalstu  J.Oļševska fondam “Palīdzība poļiem austrumos”.

Projektu līdzfinansēja Polijas Republikas Ministru padomes priekšsēdētāja kanceleja konkursa "Poļu kopienas un ārzemēs dzīvojošie poļi 2024" ietvaros.

Papildu informācija:
DVPI "Vienības nams"
Poļu kultūras centrs
t.: +371 65439718
e-pasts: sekretariat@ckp.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!