Šobrīd Daugavpilī

Noslēdzies bērnu zīmējumu konkurss “Es mīlu Daugavpili” Kultūras ziņas

277
Noslēdzies bērnu zīmējumu konkurss “Es mīlu Daugavpili”

Aizvadītajā nedēļā noslēdzās Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras un biedrības “Lielas Ģimenes” rīkotais bērnu zīmējumu konkurss “Es mīlu Daugavpili”. No 1. līdz 20. maijam daugavpiliešiem un pilsētas viesiem apskatei pieejama konkursa darbu izstāde.

Atzīmējot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu un sagaidot Daugavpils pilsētas 746. dzimšanas dienu, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra, sadarbībā ar daudzbērnu ģimeņu biedrību “Lielas Ģimenes”, rīkoja bērnu zīmējumu konkursu “Es mīlu Daugavpili”. Konkursā piedalījās bērni no Daugavpils pilsētas daudzbērnu ģimenēm, kā ari biedrības “Lielas Ģimenes” biedru bērni. Konkursa mērķis ir popularizēt Daugavpili kā tūrisma galamērķi, kā arī rosināt bērniem patriotismu un interesi par savu pilsētu un  dažādām tūrisma aktivitātēm.

Konkursa dalībnieki iesniedza dažādās tehnikās veidotus darbus A3 formātā, kuros attēloti populārākie Daugavpils tūrisma simboli, objekti un vietas, kas atrodas pilsētā. Visi iesniegtie darbi tika apkopoti izstādē “Es mīlu Daugavpili”, kas Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas ietvaros, 1. jūnijā apskatāma pie Daugavpils Tūrisma informācijas centra ieejas Rīgas ielā 22A no Ģimnāzijas ielas puses. No 2. līdz 17. jūnijam ieskaitot izstāde apskatei pieejama Daugavpils Tūrisma informācijas centra foajē, bet pilsētas svētku laikā no 18. līdz 20. jūnijam izstāde būs apskatāma Vienības laukumā pie Tūrisma informācijas centra telts.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras mājaslapā www.visitdaugavpils.lv  un Facebook lapā Daugavpils pilsētas svētku ietvaros.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas domes

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa