„Lai rīb tautu istabiņa” Kultūras pilī! Kultūras ziņas

478
„Lai rīb tautu istabiņa” Kultūras pilī!

Šī gada 2.martā plkst. 17.00 Daugavpils  Kultūras pilī (Smilšu ielā 92) notiks deju koncerts “Lai rīb tautu istabiņa”, kurā skatītājus priecēs vieni no labākajiem un pazīstamākajiem Latvijas deju kolektīviem.

Koncertā katrs no kolektīviem savā neatkārtojamajā raksturā un manierē izdejos gan labi zināmas latviešu skatuviskās dejas, gan vēl neredzētus jaundarbus. Pasākumā uzstāsies Rīgas Celtniecības koledžas deju ansamblis “Austris” (mākslinieciskā vadītāja Elita Treilone), Rīgas Stradiņa universitātes tautas deju ansamblis “Ačkups” (mākslinieciskā vadītāja Elita Treilone) un vidējās paaudzes deju kolektīvs “D Ačkups” (mākslinieciskais vadītājs Kaspars Brauns), Rīgas kultūras un tautas mākslas centra “Mazā ģilde” tautas deju ansamblis “Līgo” un vidējās paaudzes deju kolektīvs “Līgo” (mākslinieciskais vadītājs Jānis Purviņš), Daugavpils Vienības nama Latviešu un latgaliešu kultūras centra deju ansamblis “Laismeņa” un vidējās paaudzes deju kolektīvs “Laismeņa” (mākslinieciskā vadītāja Diāna Soldāne).

Biļetes: Daugavpils Kultūras pils kasē (darbdienās plkst. 16.00-19.00 un 3 stundas pirms koncerta) un Biļešu paradīzes kasēs. Cena: 3,00 eiro.

Nāciet un ielūkojieties unikālajā deju pasaulē, kas pilna gan ar pārdzīvojumiem un smeldzi, gan ar smiekliem un nebēdnīgu enerģiju!

Informējam, ka pasākuma laikā notiks filmēšana un fotografēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Latviešu un latgaliešu kultūras centrs
Diāna Breidaka
t.: +371 654 25572

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!