“Kultūrpica” – mākslas aktivitāšu pasākums bērniem un jauniešiem Kultūras ziņas

38
“Kultūrpica” – mākslas aktivitāšu pasākums bērniem un jauniešiem

Sestdien, 7. septembrī, no plkst. 12.00 līdz 14.00 Rotko muzeja Jauniešu klubs aicina jauniešus un ģimenes ar bērniem uz interaktīvu mākslas aktivitāšu pasākumu “Kultūrpica”, kas norisināsies Daugavpils cietoksnī, Komandanta ielas 2 iekšpagalmā.

Rotko muzeja Jauniešu kluba dalībnieki organizē bezmaksas radošās darbnīcas, kurās aicina jauniešus un bērnus kopā ar saviem vecākiem, neformālā atmosfērā, radoši darboties un iemēģināt savu roku dažādos mākslas veidos un tehnikās. Visus darbnīcās paredzētos materiālus nodrošinās pasākuma organizatori. Pasākuma dalībniekiem vēlams ierasties apģērbā, kas ļautu brīvi izpausties ar krāsām un pielietotajām tehnikām.

Pasākumā tiks atklāta arī Rotko muzeja Jauniešu kluba dalībnieku mākslas darbu ekspresizstāde.

Rotko muzeja Jauniešu klubs ir muzeja bezmaksas izglītības programma skolas un studiju vecuma jauniešiem (15+), kurus interesē kultūra un māksla, kā arī tiem, kuri vēlas piedalīties mākslas procesu izzināšanā un tapšanā.

Projektu „Rotko muzeja jauniešu kluba izveide un aktivitātes” atbalsta Rotko muzejs, Latvijas Muzeju biedrība, Latvijas bibliotekāru biedrība un, tas tiek realizēts British Council projektu konkursa „Mēs savi kopienai” ietvaros.

               

Kontaktinformācija:

Mairita Folkmane

+371 26564817

mairita.folkmane@daugavpils.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!