Krievu kultūras centrā pieminēs filozofu un priesteri Pāvelu Florenski Kultūras ziņas

100
Krievu kultūras centrā pieminēs filozofu un priesteri Pāvelu Florenski

2024. gada 15. jūnijā plkst. 15.00 Vienības nama Krievu kultūras centrā (Varšavas iela 14, Daugavpils) notiks filozofijas vakars “Pāvels Florenskis – nākotnes cilvēks”, kas veltīts krievu teologam, filozofam, priesterim, viņa dzīvei, daiļradei un kalpošanai. Ieeja bez maksas.

Krievijas pareizticīgās baznīcas priesteris Pāvels Florenskis (1882-1937) ir cilvēks - universitāte, cilvēks - laikmets, cilvēks - visums. Pievēršoties tēva Pāvela biogrāfijai un galvenājiem darbiem, var saprast, ka nav nevienas zināšanu jomas, kurā Florenskis neatstātu pēdas: teoloģija un filozofija, mākslas vēsture un valodniecība, etnogrāfija un antropoloģija, mineraloģija un inženierija.

Filozofijas vakars “Pāvels Florenskis – nākotnes cilvēks” ir paredzēts filozofiem, kulturologiem, reliģijas zinātniekiem, kā arī visiem, kam interesē cilvēka domas vēsture.

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” Krievu kultūras centrs un Starptautiskā Rērihu Centra Latvijas nodaļas Daugavpils grupa.

Informējam, ka pirmizrādes laikā notiks fotografēšana un filmēšana vēsturiskajām un publicitātes vajadzībām.

Papildu informācija:
Starptautiskā Rērihu Centra Latvijas nodaļas Daugavpils grupa
t.: 29721891 (Sergejs Anaņjevs)
e-pasts: sani777@inbox.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!