Izsludināts fotokonkurss “Likteņupe Dvina – Daugava” Kultūras ziņas

164
Izsludināts fotokonkurss “Likteņupe Dvina – Daugava”

Līdz šī gada 9. septembrim norisinās fotokonkurss “Likteņupe Dvina – Daugava”, kurā var piedalīties ikviens interesents, iesniedzot atbilstoši konkursa nolikumam uzņemtas fotogrāfijas ar Daugavas upes un krastu ainavu.

Konkursa mērķis ir veicināt interesi par Daugavas upi kā kultūrvēsturisko ceļu un daudznozīmīgo un spēcīgo Likteņupes simbolu, kas ir iekļauts Latvijas kultūras kanonā. Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt 1-3 fotogrāfijas, kas uzņemtas 2024. gadā. Darbus var iesūtīt uz e-pastu anastasijaborovska21@gmail.com vai atnesta personīgi uz Vienības nama Baltkrievu kultūras centru (Alejas iela 68-1A, Daugavpils, Latvija, LV-5401).

Pēc iesniegto darbu izvērtēšanas 13. septembrī plkst. 18:00 notiks konkursa “Likteņupe Dvina – Daugava” fotoizstādes atklāšana un dalībnieku apbalvošana. Pasākums notiks „Dzejas dienas Daugavpilī” ietvaros, un tajā izskanēs arī dzejoļi par “Dvinu – Daugavu” latviešu un baltkrievu valodā.

KONKURSA NOLIKUMS.

Pasākumu organizē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Vienības nams” struktūrvienība “Baltkrievu kultūras centrs”.

Publicitātes fotogrāfijas autors: Žanna Romanovska.

Informāciju sagatavoja:
Baltkrievu kultūras centra
Kultūras projektu vadītāja
Anastasija Borovska
tel.: +371 65424695, 20374840
e-pasts: anastasijaborovska21@gmail.com

 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!