Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina uz "Ģimenes dienu" Kultūras ziņas

602
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina uz

29. oktobrī plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā “Ģimenes dienas” ietvaros notiks ekskursija, kuras laikā bērniem un vecākiem būs iespēja iepazīt izstādi “Laiks” ar dažādiem 19. un 20. gadsimta pulksteņiem un kalendāriem no Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja krājuma kolekcijām. Pēc ekskursijas sekos radošā darbnīca.

Katram izstādē eksponētajam pulkstenim ir sava īpaša vēsture, mehānisms, dizains un tehnoloģiskās īpatnības. Izstādītie priekšmeti pārstāv dažādus laika posmus un valstis, parādot pulksteņu dizainu un to mehānismu, kā arī funkciju – rokas pulksteņi, galda modinātājpulksteņi, pulksteņi, kas liekami pie sienas. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc interesentus aicinām pieteikt dalību savlaicīgi, darbadienās zvanot uz tālruni 20203713.

Ģimenes biļetes cena – 7,00 eiro. Tajā iekļauta dalība nodarbībā, kā arī muzeja ekspozīcijas un izstāžu apskate. Pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana. Laipni gaidīti visi interesenti!

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs museum @daugavpils.lv

tālr.: 20203713,

www.dnmm.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!