Šobrīd Daugavpilī

“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā Kultūras ziņas

504
“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā

26. martā plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā “Ģimenes dienas” ietvaros notiks radošā nodarbība, veltīta vieniem no pavasara gaidītākajiem svētkiem - Lieldienām.

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā līdz 4. jūnijam skatāma vitrāžistes Maijas Potgīteres izstāde “Nomoda sapņi”. Vitrāžu smalko grafiku atdzīvina krāsainā stikla gleznieciskie efekti, izstāde iedvesmo un rosina fantāziju, kļūstot par iedvesmas avotu “Ģimenes dienas” radošajai nodarbībai. Tās laikā apmeklētāji izgatavos dekoratīvu elementu logam – Lieldienu vitrāžu, kas ienesīs svētku sajūtu ikviena mājās.

Tā kā “Ģimenes dienas” radošās nodarbības dalībnieku skaits ir ierobežots, interesentus aicinām pieteikt savu dalību savlaicīgi, darbadienās zvanot uz tālruni 20203713. “Ģimenes dienas” radošā nodarbība Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā norisināsies svētdien, 26. martā plkst. 13.00. Ģimenes biļetes cena – 7,00 eiro. Tajā iekļauta dalība nodarbībā, kā arī muzeja ekspozīcijas un izstāžu apskate. Pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana.

 

Līga Rudzīte-Besakirska
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja
komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste
liga.rudzite@daugavpils.lv
tālr.: 20203713, 65424155
www.dnmm.lv