Daugavpils Ukraiņu kultūras centra folkloras kopai “Mrija” 20 gadi! Kultūras ziņas

396
Daugavpils Ukraiņu kultūras centra folkloras kopai “Mrija” 20 gadi!

Šī gada Slāvu kultūras dienu Daugavpilī ietvaros 24. maijā plkst. 16.00 Vienības nama kafejnīcā (Rīgas ielā 22a) notiks Vienības nama Ukraiņu kultūras centra folkloras kopas “Mrija” (vadītājs Pāvels Gončarovs) 20 gadu jubilejas pasākums.

Kopā ar gaviļniekiem, folkloras kopu “Mrija”, koncertā piedalīsies viesu kolektīvi no Līvāniem, Rēzeknes un Jēkabpils. Ieeja pasākumā ar ielūgumiem.

Ukraiņu kultūras centra folkloras ansamblis „Mrija” dibināts 2004. gadā, kas ir gadu pēc tā, kad 2003. gada 26. maijā savu darbību uzsāka Ukraiņu kultūras centrs „Mrija”. Jau 20 gadus ansamblis “Mrija” nodrošina ukraiņu nacionālo kultūrvēsturisko un materiālo bāzi Daugavpilī, piedalās dažādos Daugavpils pilsētas, Latgales reģiona un republikas rīkotajos pasākumos, ikgadējos pilsētas svētkos, ukraiņu kultūras dienās Daugavpilī un mazākumtautību rīkotajos pasākumos. Kolektīvs regulāri ir bijis Vispārējo latviešu dziesmu svētku un dažādu starptautisko festivālu Latvijā, Lietuvā un Ukrainā dalībnieks.

Savā 20 gadu jubilejā Daugavpils Ukraiņu kultūras centra ansamblis “Mrija” aicina savus draugus svinēt ansambļa dzimšanas dienu.

Koncertu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” Ukraiņu kultūras centrs. Informējam, ka pasākuma laikā notiks filmēšana un fotografēšana publicitātes un vēsturiskajām vajadzībām.

Papildu informācija:
DVPI “Vienības nams”
t.: +371 654 27752
www.vienibasnams.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!