“Dvēseles mūzika”: izstāde un vinila plašu vakars Krievu kultūras centrā Kultūras ziņas

95
“Dvēseles mūzika”: izstāde un vinila plašu vakars Krievu kultūras centrā

1. oktobrī plkst. 18.00 Vienības nama Krievu kultūras centrā (Varšavas ielā 14) notiks mākslinieces Jeļenas Ondzules apgleznoto veco vinila plašu izstādes atklāšana un vinila plašu vakars “Dvēseles mūzika”. Ieeja pasākumā bez maksas.

Apmeklētājiem būs iespēja aplūkot 16 mākslinieces darbus, kā arī vakara gaitā baudīt pazīstamu valšu skaņas, kas skanēs no vecām platēm!

Jeļena ir dzimusi un uzaugusi Līvānu mākslinieku Svetlanas un Mihaila Kuļgajevu ģimenē, un, kā pati mēdz pajokot, no bērnības otiņas un krāsas bija tikpat lielas draudzenes kā lelles. “Māksla ir mana dzīve. No agras bērnības es zināju, ka kļūšu par mākslinieci. Pabeidzu Rīgas Dizaina un Mākslas vidusskolu, vēlāk Daugavpils Universitāti, Datordizaina nodaļu. Piedalos kolektīvajās izstādēs, kā arī rīkoju personālizstādes”, - stāsta J. Ondzule.

Мeistare ir pārliecināta, ka katrā cilvēkā skan dvēseles mūzika, un, ja tai ļaujas, tad piedzimst kaut kas ļoti skaists glezniecībā vai mūzikā, vai kādā citā jomā!

Aicinām visus pavadīt oktobra vakaru draudzīgā muzikālā gaisotnē un atklāt ko jaunu glezniecības mākslā! Izstāde būs apskatāma līdz 24. oktobrim.

Pasākumu un izstādi rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” Krievu kultūras centrs.
Informējam, ka ekspozīcijas atklāšanas laikā notiks fotografēšana un filmēšana Vienības nama Krievu kultūras centra publicitātei un arhīviem.

Papildu informācija:
DVPI „Vienības nams”
Krievu kultūras centrs
Svetlana Lokteva
t.: +371 654 13792, +371 20010284, +371 26232264
e-pasts: krievunams@daugavpils.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!