Čiekuru bibliotēkā skatāma BJC “Jaunība” audzēkņu darbu izstāde “Pieskāriens rotaļlietu pasaulei” Kultūras ziņas

387
Čiekuru bibliotēkā skatāma BJC “Jaunība” audzēkņu darbu izstāde “Pieskāriens rotaļlietu pasaulei”

No 12. augusta līdz 9. septembrim Latgales Centrālas bibliotēkas filiālē Čiekuru bibliotēkā (Čiekuru ielā 5-1B, 13. dzīvoklis), skatāma BJC “Jaunība” audzēkņu darbu izstāde “Pieskāriens rotaļlietu pasaulei”, kas ļauj uz mirkli atgriezties bērnībā, ieraudzīt lelles, pieskarties rotaļlietām.

Katram no mums bērnībā droši vien ir bijusi sava mīļākā rotaļlieta. Vienam tā varbūt bijusi lelle ar lielām acīm un gariem matiem, kurai šūtas skaistas kleitas, citam - lācītis ķepainītis, kuram kādreiz deguna vietā mamma piešuvusi pogu,. Vēl kādam tas varbūt ir bijis jau pavisam moderns runājošs suns.

Trīs BJC “Jaunība” pedagoģes - Larisa Bēniņa, Nataļja Ruhmane un Viktorija Iļjaševiča kopā ar saviem audzēkņiem  piedāvā aplūkot pašradītas rotaļlietas no dažādiem materiāliem.

Izstādē eksponēti suvenīri no filca, rotaļlietas no dzijas un tekstila, kā arī dažādās tehnikās veidotas lelles. Visi eksponāti ir pielāgoti arī “taktilajai apskatei”.

Izstādes “Pieskāriens rotaļlietu pasaulei” atklāšana notiks 12. augustā plkst. 14.00., piedalīties pasākuma aicināts ikviens interesents.

Pasākumā tiks fotografēts/filmēts. Vairāk informācijas šeit.

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālā bibliotēka

Tālr. 654 39748
E-pasts: larisa.zelve@lcb.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!