“Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”
- Pasūtītājs:
Pasūtītāja nosaukums |
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra |
Adrese |
Rīgas iela 22a, Daugavpils, LV-5401 |
Reģ. Nr. |
90010652160 |
Kontaktpersona |
Ilona Maksimčika +371 65400515, +371 25640999, e-pasts: agentura@daugavpils.lv |
- Zemsliekšņa iepirkuma nepieciešamības apzināšanās datums: gada 10. maijs.
- Zemsliekšņa iepirkuma priekšmets: Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumi Aģentūras rīkotajos pasākumos.
- Mērķis: Nodrošināt ēdināšanu, kafijas pauzes Aģentūras rīkotajos pasākumos.
- Līguma darbības laiks: no 2018. gada 28. maija uz vienu gadu vai līdz līgumcenas sasniegšanai.
- Preču piegādes vai pakalpojumu uzskaitījums (apjomi): Precīzs pakalpojuma apraksts ir noteiks Tehniskajā specifikācijā (1. pielikums).
- Paredzamā kopējā līgumcena: līdz 3000,00 EUR bez PVN, pasūtītājam nav pienākums izmantot visu līgumā norādīto summu.
- Pretendentu iesniedzamie dokumenti:
8.1. Pretendenta pieteikums dalībai aptaujā, kas sagatavots atbilstoši 2.pielikumā norādītajai formai;
8.2. Finanšu – tehniskais piedāvājums (3. pielikums).
- Piedāvājuma izvēles kritērijs: Piedāvājums ar viszemāko cenu, kas pilnībā atbilst prasībām.
- Piedāvājums iesniedzams līdz 2018. gada 17. maija plkst. 16.00 uz e-pastu: agentura@daugavpils.lv vai personīgi Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrā, Rīgas iela 22a, Daugavpils, LV-5401.
- Pasūtītājs izslēdz pretendentu no dalības procedūrā jebkurā no šādiem gadījumiem:
11.1. kandidāts vai pretendents ir sniedzis nepatiesu informāciju vai vispār nav sniedzis pieprasīto informāciju;
11.2. kandidāts nav iesniedzis uzaicinājuma atbilstoši 8.punktā noteiktai formai;
11.3. pretendenta piedāvātā kopēja līgumcena pārsniedz paredzamo līmeni.
- Paziņojums par rezultātiem tiks publicēts Daugavpils pilsētas domes mājas lapā daugavpils.lv.
Pielikumā:
- Tehniskā specifikācija;
- Pieteikuma forma;
- Tehniskā - finanšu piedāvājuma forma.
1.pielikums
„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”,
identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19
TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA
„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, Zemsliekšņa iepirkuma identifikācijas Nr. DPPTAIA 2018/19
Nr. |
Pozīcijas nosaukums |
Mērvienība (gab.) |
Svars (gramos, kg) tilpums vai skaits |
|
Aukstās mini uzkodas, sviestmaizes, kanapē |
|
|
1. |
Kanapē ar mazsālītu laša fileju |
1 |
25g |
2. |
Kanapē ar mazsālītu lasi, olīvēm un zaļumiem |
1 |
35g |
3. |
Kanapē ar ceptu lasi sezama mērcē uz gurķa |
1 |
35g |
4. |
Kanapē ar siļķi |
1 |
35g |
5. |
Kanapē ar mazsālītu siļķi, gurķīti, lokiem |
1 |
35g |
6. |
Kanapē ar garnelēm |
1 |
30g |
7. |
Kanapē ar vistas ruleti |
1 |
30g |
8. |
Kanapē ar vistu, svaigu gurķi un olīvu |
1 |
30g |
9. |
Kanapē cherry-mozzarella kārtojums ar zaļumiem |
1 |
35g |
10. |
Kanapē ar siera masu, dillēm un garnelēm |
1 |
35g |
11. |
Kanapē ar speķi un marinētiem sīpoliem |
1 |
35g |
12. |
Kanapē ar mēli un zaļumu mērci |
1 |
45 g |
13. |
Siera laiviņa ar garnelēm |
1 |
35 g |
14. |
Groziņš ar krabju salātiem |
1 |
45g |
15. |
Groziņš ar siera salātiem |
1 |
45g |
16. |
Groziņš ar olivjē salātiem |
1 |
60 g |
17. |
Profitroli ar šķiņķa masu |
1 |
30g |
18. |
Profitroli ar vistu un šampinjoniem |
1 |
30 g |
19. |
Profitroli ar siera masu |
1 |
30g |
20. |
Smilšu mīklas karotīte ar laša masu |
1 |
15g |
21. |
Smilšu mīklas karotīte ar vistas filejas masu |
1 |
15g |
22. |
Kārtainais Puff ar olu (pīrādziņš) |
1 |
150g |
23. |
Kārtainais Puff ar sēnēm (pīrādziņš) |
1 |
150g |
24. |
Kārtainais Puff ar sieru (pīrādziņš) |
1 |
150g |
25. |
Mini-radziņi ar Feta sieru |
1 |
30g |
26. |
Mini-radziņi ar šķiņķi |
1 |
30g |
27. |
Rauga mīklas pīrādziņš ar gaļu |
1 |
25g |
28. |
Kārtainās mīklas pīrādziņš ar speķi |
1 |
25g |
29. |
Speķa pīrādziņš |
1 |
30g |
30. |
Buljona pīrādziņš |
1 |
30g |
|
Gaļas uzkodas |
|
|
31. |
Vistas rulete |
1 |
kg |
32. |
Vistas rulete pildīta ar dārzeņiem |
1 |
kg |
33. |
Liellopu rulete ar sēnēm |
1 |
kg |
34. |
Cūkgaļas rulete |
1 |
kg |
35. |
Speķis sālīts |
1 |
kg |
36. |
Aukstā cūkgaļas kakla rulete |
1 |
kg |
37. |
Tortilla ar vistas fileju (tortilla, lapu salāti, filadelfija siers, sacepta vistas fileja) |
1 |
kg |
38. |
Cūkgaļas vārīta mēle ar majonēzi |
1 |
kg |
39. |
Desa salami |
1 |
kg |
|
Zivju uzkodas |
|
|
40. |
Mazsālīts lasis |
1 |
kg |
41. |
Kūpināta laša fileja |
1 |
kg |
42. |
Kūpināta laša rulete ar Filadelfijas sieru |
1 |
kg |
43. |
Lasis lavašā (lasis, kausētais siers, lavašs) |
1 |
kg |
44. |
Laša rulete spinātā (lasis, spināti, siers) |
1 |
kg |
|
Dārzeņu uzkodas |
|
|
45. |
Dārzeņu paplāte (tomāti, gurķi, paprika, zaļumi) |
1 |
kg |
46. |
Pildīti šampinjoni |
1 |
kg |
47. |
Pildīti šampinjoni ar sieru un kūpinājumiem |
1 |
kg |
48. |
Marinēti sīpolu gredzeni |
1 |
kg |
|
Siera uzkodas |
|
|
49. |
Siers „Asorti” (Holandes siers, kūpināts siers, siers Brie, siers Dana Blue) |
1 |
kg |
50. |
Siera bumbiņas paprikā |
1 |
kg |
51. |
Siera bumbiņas zaļumos |
1 |
kg |
|
Augļu uzkodas |
|
|
52. |
Augļu plate (vīnogas, melone, bumbieri , apelsīni, āboli) |
1 |
kg |
53. |
Vīnogas ”Sultana” |
1 |
kg |
54. |
Arbūzs |
1 |
kg |
|
Konditorejas izstrādājumi, maize |
|
|
55. |
Cepumi ar kanēli |
1 |
kg |
56. |
Cepumi „Mājas” |
1 |
kg |
57. |
Cepumi „Asorti” |
1 |
kg |
58. |
Jogurta kūka |
1 |
kg |
59. |
Smalkmaizīte ar ievārījumu |
1 |
30g |
60. |
Smalkmaizīte ar kanēli |
1 |
36g |
61. |
Smalkmaizīte ar āboliem |
1 |
40g |
62. |
Eklērs ar vārīto krēmu un šokolādi |
1 |
20g |
63. |
Profitroli ar gaisīgo krēmu |
1 |
20g |
64. |
Kļinģeris (ar žavētiem augļiem un riekstiem) |
1 |
kg |
65. |
Medus kūka |
1 |
kg |
66. |
Rudzu maize (augstās kvalitātes) |
1 |
22g |
67. |
Grauzdiņi ar ķiplokiem no rudzu maizes |
1 |
kg |
|
Dzērieni |
|
|
68. |
Kafija melna (dabīgā, pupiņu) |
1 |
150 ml |
69. |
Kafija melna (dabīgā, pupiņu) ar cukuru |
1 |
150 ml |
70. |
Melnā tēja |
1 |
150 ml |
71. |
Zaļā tēja |
1 |
150 ml |
72. |
Tējas asorti maisiņos ar turētāju vismaz 1,5 g (melnā, zaļā, augļu) |
1 |
gab. |
73. |
Cukurs baltais, nūjiņas 5 g |
1 |
gab. |
74. |
Kafijas krējums 10% /vienā porcijā 10g/ |
1 |
gab. |
75. |
Minerālūdens gāzēts |
1 |
100 ml |
76. |
Minerālūdens negāzēts |
1 |
100 ml |
77. |
Citronūdens |
1 |
l |
78. |
Dzērveņu dzēriens |
1 |
l |
|
Citi pakalpojumi |
|
|
79. |
Trauku un galdautu noma (1 cilvēkam) |
1 |
kompl. |
TEHNISKĀ UN KVALITĀTES DAĻA
Nr. |
Prasība |
1. |
Ēdienu pagatavošanā tiks izmantoti tikai un vienīgi svaigi, augstas kvalitātes produkti un izejvielas, ievērojot vispārpieņemto restorāna standartu ēdienu pagatavošanā, pasniegšanā un galdu servēšanā, tajā skaitā: |
1.1. |
Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nesatur ģenētiski modificētos organismus, nesastāv no tiem un nav ražoti no tiem |
1.2. |
Augļi un dārzeņi tiek izmantoti, ņemot vērā to sezonalitāti un pieejamību tirgū, kā arī ievērojot Zemkopības ministrijas izstrādāto vietējo augļu un dārzeņu pieejamības kalendāru, kas publicēts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā http://iub.gov.lv/node/478 |
1.3. |
Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nedrīkst saturēt Eiropas Parlamenta un Padomes 2008. gada 16. decembra Regulas (EK) Nr. 1333/2008 par pārtikas piedevām II pielikumā minētās pārtikas krāsvielas, izņemot C daļas II grupas pārtikas krāsvielas |
2. |
Tiks ievērotas 2004.gada 23.aprīļa Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (EK) Nr.852/2004 par pārtikas produktu higiēnu |
3. |
Līguma izpildē tiks iesaistīti kvalificēti speciālisti un pavāri |
Sagatavoja:
Juriste Mārīte Jukša
2.pielikums
„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”,
identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19
PIETEIKUMS
Daugavpilī
Kam: |
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrai |
Pretendents (nosaukums, reģistrācijas nr.) |
|
Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr. |
|
Juridiskā adrese: |
|
Kontaktpersona, tās tālrunis, fakss un e-pasts: |
|
Bankas rekvizīti: |
|
tā direktora [vadītāja, valdes priekšsēdētāja] ar paraksta tiesībām [vārds, uzvārds] personā, ar šī pieteikuma iesniegšanu:
- Piesakās piedalīties tirgus izpētē „ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19, piekrīt visiem tās nosacījumiem un garantē aptaujas un normatīvo aktu prasību izpildi. Nosacījumi ir skaidri un saprotami.
- ________________________________________apliecina, ka:
- visa sniegtā informācija ir pilnīga un patiesa;
- nekādā veidā nav ieinteresēts nevienā citā piedāvājumā, kas iesniegts šajā aptaujā;
- pretendenta rīcībā būs pietiekami finanšu un tehniskie resursi Vispārīgās vienošanās izpildei;
- tam ir normatīvajos aktos noteiktā kārtībā nodarbināts personāls ar atbilstošu kvalifikāciju, kas ļauj nodrošināt tehniskajā specifikācijā noteikto prasību izpildi.
- apliecina, ka spēj izpildīt tehniskās specifikācijas prasības.
- nav tādu apstākļu, kuri liegtu tiesības piedalīties aptaujā un izpildīt norādītās prasības.
Vārds, uzvārds, amats |
|
Paraksts |
|
Datums |
|
3.Pielikums
„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”,
identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19
2018.gada ____._______________, Daugavpilī
FINANŠU - TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS
Kam: |
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrai, Rīgas iela 22A, Daugavpils, LV-5401, Latvija |
Pretendents: |
|
Adrese: |
|
Kontaktpersona, tās tālrunis, fakss un e-pasts: |
|
Piedāvājam Jums pēc Jūsu pieprasījuma nodrošināt aptaujas (tirgus izpētes) „Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19, priekšmeta izpildi atbilstoši Tehniskajai specifikācijai par šādu cenu:
Nr. |
Pozīcijas nosaukums |
Pretendenta piedāvājums (norādīt ēdiena veidu atbilstoši tehnisko specifikāciju prasībām, ēdienā izmantojamo produktu nosaukumus) |
Mērvienība (gab.) |
Svars (gramos, kg) tilpums vai skaits |
Cena euro bez PVN par vienu vienību |
|
Aukstās mini uzkodas, sviestmaizes, kanapē |
|
|
|
|
1. |
Kanapē ar mazsālītu laša fileju |
|
1 |
25g |
|
2. |
Kanapē ar mazsālītu lasi, olīvēm un zaļumiem |
|
1 |
35g |
|
3. |
Kanapē ar ceptu lasi sezama mērcē uz gurķa |
|
1 |
35g |
|
4. |
Kanapē ar siļķi |
|
1 |
35g |
|
5. |
Kanapē ar mazsālītu siļķi, gurķīti, lokiem |
|
1 |
35g |
|
6. |
Kanapē ar garnelēm |
|
1 |
30g |
|
7. |
Kanapē ar vistas ruleti |
|
1 |
30g |
|
8. |
Kanapē ar vistu, svaigu gurķi un olīvu |
|
1 |
30g |
|
9. |
Kanapē cherry-mozzarella kārtojums ar zaļumiem |
|
1 |
35g |
|
10. |
Kanapē ar siera masu, dillēm un garnelēm |
|
1 |
35g |
|
11. |
Kanapē ar speķi un marinētiem sīpoliem |
|
1 |
35g |
|
12. |
Kanapē ar mēli un zaļumu mērci |
|
1 |
45 g |
|
13. |
Siera laiviņa ar garnelēm |
|
1 |
35 g |
|
14. |
Groziņš ar krabju salātiem |
|
1 |
45g |
|
15. |
Groziņš ar siera salātiem |
|
1 |
45g |
|
16. |
Groziņš ar olivjē salātiem |
|
1 |
60 g |
|
17. |
Profitroli ar šķiņķa masu |
|
1 |
30g |
|
18. |
Profitroli ar vistu un šampinjoniem |
|
1 |
30 g |
|
19. |
Profitroli ar siera masu |
|
1 |
30g |
|
20. |
Smilšu mīklas karotīte ar laša masu |
|
1 |
15g |
|
21. |
Smilšu mīklas karotīte ar vistas filejas masu |
|
1 |
15g |
|
22. |
Kārtainais Puff ar olu (pīrādziņš) |
|
1 |
150g |
|
23. |
Kārtainais Puff ar sēnēm (pīrādziņš) |
|
1 |
150g |
|
24. |
Kārtainais Puff ar sieru (pīrādziņš) |
|
1 |
150g |
|
25. |
Mini-radziņi ar Feta sieru |
|
1 |
30g |
|
26. |
Mini-radziņi ar šķiņķi |
|
1 |
30g |
|
27. |
Rauga mīklas pīrādziņš ar gaļu |
|
1 |
25g |
|
28. |
Kārtainās mīklas pīrādziņš ar speķi |
|
1 |
25g |
|
29. |
Speķa pīrādziņš |
|
1 |
30g |
|
30. |
Buljona pīrādziņš |
|
1 |
30g |
|
|
Gaļas uzkodas |
|
|
|
|
31. |
Vistas rulete |
|
1 |
kg |
|
32. |
Vistas rulete pildīta ar dārzeņiem |
|
1 |
kg |
|
33. |
Liellopu rulete ar sēnēm |
|
1 |
kg |
|
34. |
Cūkgaļas rulete |
|
1 |
kg |
|
35. |
Speķis sālīts |
|
1 |
kg |
|
36. |
Aukstā cūkgaļas kakla rulete |
|
1 |
kg |
|
37. |
Tortilla ar vistas fileju (tortilla, lapu salāti, filadelfija siers, sacepta vistas fileja) |
|
1 |
kg |
|
38. |
Cūkgaļas vārīta mēle ar majonēzi |
|
1 |
kg |
|
39. |
Desa salami |
|
1 |
kg |
|
|
Zivju uzkodas |
|
|
|
|
40. |
Mazsālīts lasis |
|
1 |
kg |
|
41. |
Kūpināta laša fileja |
|
1 |
kg |
|
42. |
Kūpināta laša rulete ar Filadelfijas sieru |
|
1 |
kg |
|
43. |
Lasis lavašā (lasis, kausētais siers, lavašs) |
|
1 |
kg |
|
44. |
Laša rulete spinātā (lasis, spināti, siers) |
|
1 |
kg |
|
|
Dārzeņu uzkodas |
|
|
|
|
45. |
Dārzeņu paplāte (tomāti, gurķi, paprika, zaļumi) |
|
1 |
kg |
|
46. |
Pildīti šampinjoni |
|
1 |
kg |
|
47. |
Pildīti šampinjoni ar sieru un kūpinājumiem |
|
1 |
kg |
|
48. |
Marinēti sīpolu gredzeni |
|
1 |
kg |
|
|
Siera uzkodas |
|
|
|
|
49. |
Siers „Asorti” (Holandes siers, kūpināts siers, siers Brie, siers Dana Blue) |
|
1 |
kg |
|
50. |
Siera bumbiņas paprikā |
|
1 |
kg |
|
51. |
Siera bumbiņas zaļumos |
|
1 |
kg |
|
|
Augļu uzkodas |
|
|
|
|
52. |
Augļu plate (vīnogas, melone, bumbieri , apelsīni, āboli) |
|
1 |
kg |
|
53. |
Vīnogas bez kauliņiem |
|
1 |
kg |
|
54. |
Arbūzs |
|
1 |
kg |
|
|
Konditorejas izstrādājumi, maize |
|
|
|
|
55. |
Cepumi ar kanēli |
|
1 |
kg |
|
56. |
Cepumi „Mājas” |
|
1 |
kg |
|
57. |
Cepumi „Asorti” |
|
1 |
kg |
|
58. |
Jogurta kūka |
|
1 |
kg |
|
59. |
Smalkmaizīte ar ievārījumu |
|
1 |
30g |
|
60. |
Smalkmaizīte ar kanēli |
|
1 |
36g |
|
61. |
Smalkmaizīte ar āboliem |
|
1 |
40g |
|
62. |
Eklērs ar vārīto krēmu un šokolādi |
|
1 |
20g |
|
63. |
Profitroli ar gaisīgo krēmu |
|
1 |
20g |
|
64. |
Kļinģeris (ar žavētiem augļiem un riekstiem) |
|
1 |
kg |
|
65. |
Medus kūka |
|
1 |
kg |
|
66. |
Rudzu maize (augstās kvalitātes) |
|
1 |
22g |
|
67. |
Grauzdiņi ar ķiplokiem no rudzu maizes |
|
1 |
kg |
|
|
Dzērieni |
|
|
|
|
68. |
Kafija melna (dabīgā, pupiņu) |
|
1 |
150 ml |
|
69. |
Kafija melna (dabīgā, pupiņu) ar cukuru |
|
1 |
150 ml |
|
70. |
Melnā tēja |
|
1 |
150 ml |
|
71. |
Zaļā tēja |
|
1 |
150 ml |
|
72. |
Tējas asorti maisiņos ar turētāju vismaz 1,5 g (melnā, zaļā, augļu) |
|
1 |
gab. |
|
73. |
Cukurs baltais, nūjiņas 5 g |
|
1 |
gab. |
|
74. |
Kafijas krējums 10% /vienā porcijā 10g/ |
|
1 |
gab. |
|
75. |
Minerālūdens gāzēts |
|
1 |
100 ml |
|
76. |
Minerālūdens negāzēts |
|
1 |
100 ml |
|
77. |
Citronūdens |
|
1 |
l |
|
78. |
Dzērveņu dzēriens |
|
1 |
l |
|
|
Citi pakalpojumi |
|
|
|
|
79. |
Trauku un galdautu noma (1 cilvēkam) |
|
1 |
kompl. |
|
Kopā bez PVN |
|
||||
Kopā ar PVN |
|
EUR _____________ (vārdiem) bez PVN;
EUR _____________ (vārdiem) ar PVN.
Apstiprinām, ka mūsu piedāvājums ir spēkā 30 (trīsdesmit) dienas no piedāvājuma iesniegšanas datuma.
Apņemamies (ja Pasūtītājs izvēlēsies šo piedāvājumu) slēgt vispārīgo vienošanos un izpildīt visus noslēgtās vienošanās nosacījumus.
Piekrītam visām uzaicinājumā „ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19, izvirzītajām prasībām.
Apliecinām, ka:
- nav tādu apstākļu, kuri liegtu mums piedalīties aptaujā un pildīt tehniskās specifikācijās norādītās prasības.
- _____________ (uzņēmuma nosaukums) ir Pārtikas un veterinārā dienesta uzskaitē.
- ______________ (uzņēmuma nosaukums) norādam, ka ēdiena sagatavošana pasākumiem notiks______________________(pārtikas apritē iesaistāmā objekta nosaukums un adrese) un piešķirtais PVD reģistrācijas numurs ir __________________________.
TEHNISKĀ UN KVALITĀTES DAĻA
Nr. |
Prasība |
Pretendenta piedāvājums un īss apraksts |
1. |
Ēdienu pagatavošanā tiks izmantoti tikai un vienīgi svaigi, augstas kvalitātes produkti un izejvielas, ievērojot vispārpieņemto restorāna standartu ēdienu pagatavošanā, pasniegšanā un galdu servēšanā, tajā skaitā: |
|
1.1. |
Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nesatur ģenētiski modificētos organismus, nesastāv no tiem un nav ražoti no tiem |
|
1.2. |
Augļi un dārzeņi tiek izmantoti, ņemot vērā to sezonalitāti un pieejamību tirgū, kā arī ievērojot Zemkopības ministrijas izstrādāto vietējo augļu un dārzeņu pieejamības kalendāru, kas publicēts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā http://iub.gov.lv/node/478 |
|
1.3. |
Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nedrīkst saturēt Eiropas Parlamenta un Padomes 2008. gada 16. decembra Regulas (EK) Nr. 1333/2008 par pārtikas piedevām II pielikumā minētās pārtikas krāsvielas, izņemot C daļas II grupas pārtikas krāsvielas |
|
2. |
Tiks ievērotas 2004.gada 23.aprīļa Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (EK) Nr.852/2004 par pārtikas produktu higiēnu |
|
3. |
Līguma izpildē tiks iesaistīti kvalificēti speciālisti un pavāri |
|
Paraksta pretendenta vadītājs vai vadītāja pilnvarota persona:
Vārds, uzvārds, amats |
|
Paraksts |
|
Datums |
|