Atklāja futbola laukumu Esplanādē Pilsētas ziņas

177

Par īstiem svētkiem Daugavpils futbola skolas audzēkņiem un viņu vecākiem kļuva atjaunotā futbola laukuma atklāšana Esplanādē. Šeit  pilnībā nomainīts mākslīgais segums. Pašvaldības spēkiem  sagatavots laukuma pamats, savukārt Latvijas Futbola federācijas uzdevums bija zālāja un mīkstās pamatnes ieklāšana.

Svētki sākās ar jauno futbolistu tikšanos ar Latvijas Futbola federācijas prezidentu Kasparu Gorkšu. Nepiespiestā tikšanās notika tieši Olimpiskā centra zālē, kuras gaitā slavenais Latvijas futbolists dalījās savā dzīves pieredzē un izteica novēlējumus saviem gados jaunajiem kolēģiem.

Pēc tikšanās sportisti, viņu treneri un vecāki devās uz jauno visām starptautiskajam prasībām atbilstošo futbola laukumu. Oficiālajā ceremonijā klātesošos uzrunāja Federācijas pārstāvji, kā arī Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Igors Prelatovs. Vicemērs neslēpa savu prieku par notikošo.

Jaunais stadions Daugavpils futbola skolai ir ļoti nepieciešams. Tagad sporta objektos varēs efektīvāk sadalīt slodzi, kas uzlabos treniņu procesa kvalitāti.
Kad pasākuma svinīgā daļa bija noslēgusies, sportisti devās uz dažādām takas stacijām, ko svētku organizatori nodēvēja „Ar futbolu sirdī”, kur parādīja savu meistarību, izpildot dažādus šī aizraujošā sporta veida elementus. Vecāku turnīrā, kurš norisinājās turpat uz laukuma, uzvarēja 2006. gadā dzimušo audzēkņu vecāku komanda.

Nākotnē futbola laukumu sagaida vēl citi modernizācijas darbi. Drīzumā šeit tiks uzstādīts mūsdienīgs apgaismojums un tiks labiekārtotas tribīnes, kurās būs vieta tūkstoš skatītājiem. Valdība šim nolūkam ir piešķīrusi aptuveni 300 tūkstošus eiro.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas speciālisti

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!