Rozā skrējienā piedalās trīsreiz vairāk dalībnieku Pilsētas ziņas

119

Aptuveni simts dalībnieki piedalījās Sieviešu skrējienā. Tas tika rīkots trešo reizi, un dalībnieku skaits bija trīsreiz lielāks, nekā iepriekšējā reizē. Pēdējais reģistrācijas posms notika dzelzceļa stacijas ēkā. Daži piedalījās skrējienā kopā ar visu ģimeni. Piemēram, Kostenko ģimeni pārstāvēja trīs paaudzes: vecmamma, meita un trīs mazbērni.

Šoreiz pasākumā piedalījās arī nūjotāji. Pusmaratona „Skrien Latvija” organizatori visus aktīvās atpūtas cienītājus aicināja vēlreiz iziet uz starta 30. aprīlī.

Skrējiena maršruts nebija sarežģīts. Starts tika dots Rīgas ielā, tad apkārt Dubrovina parkam un finišēja pie ugunsdzēsēju depo. Šeit sportistēm tika pasniegtas ne tikai medaļas, bet arī tulpes. Daudzām dalībniecēm vēl pietika enerģijas arī zumbai kopā ar treneri Svetlanu Lonsku, tādējādi Vienības laukums bija pārvērsts par deju laukumu. Savukārt atkārtot vingrotāju no biedrības „Ielu vingrotāji” paraugdemonstrējumus bez iepriekšējas sagatavošanās diez vai ir iespējams.

Dalībniekiem, kuri uzrādīja labākos rezultātus, balvā piešķirtas biļetes fitnesa centra, teātra un pilsētas muzeju apmeklējumam. Taču vislabākā balva bija labs noskaņojums, kas  gūts no piedalīšanās šajā jautrajā sporta pasākumā.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!