Atklātas Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras atjaunotās telpas Pilsētas ziņas

142

28. decembrī Vienības namā notika pagājušajā gadā izveidotās Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras   jauno telpu oficiālā atklāšanas ceremonija. Jaunajās, paplašinātajās telpās izvietojas arī Aģentūras Tūrisma un informācijas centrs. Telpu remontam un aprīkošanai no pašvaldības budžeta līdzekļiem tika piešķirti 75 210 eiro (ieskaitot PVN). Pateicoties ieguldītajiem līdzekļiem, kā arī projekta autoru, celtnieku, mākslinieku un dizaineru centieniem, iepriekšējo šauro un neērto telpu vietā Aģentūras klienti un darbinieki ir ieguvuši jaunas, gaišas, plašas un gaumīgi noformētas telpas. Šeit ir pietiekami vietas, lai uzņemtu pilsētniekus un Daugavpils viesus, lai nodrošinātu speciālistu darbu, kā arī lai rīkotu tikšanās un preses konferences. Apmeklētājiem tiks piedāvāts plašs pakalpojumu klāsts: sākot no  informācijas saņemšanas līdz ekskursiju pasūtīšanai.

Klātesošos pārsteidza daugavpilietes, vairāku konkursu laureātes Marijas Sprūdes uzstāšanās. Pašlaik viņa mācās Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā, vēlas iestāties Latvijas Mūzikas akadēmijā un sapņo kļūt par operdziedātāju. Lai apsveiktu Aģentūras kolektīvu ar pārcelšanos uz jaunām telpām un novēlētu veiksmi  tik perspektīvā darbības virzienā kā tūrisms, bija ieradušies daudzi viesi. To, cik nozīmīgi ir attīstīt tūrisma nozari, apstiprina tūristu skaita pieaugums un pieprasījums pēc jau esošajiem un jauniem produktiem.

Daugavpils domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis norādīja, ka Aģentūrai ir jākļūst par tūrisma vizītkarti pilsētā un reģionā, par stimulu jaunu, pievilcīgu tūrisma produktu radīšanai. Ir radīti visi nepieciešamie apstākļi, tagad no pašiem darbiniekiem lielā mērā ir atkarīga pašvaldības izvirzīto mērķu īstenošana: attīstīt tūrismu, piesaistīt vairāk ceļotgribētāju un paplašināt informācijas telpu. Nākamajā gadā pašvaldība plāno rīkot vairākus vērienīgus pasākumus.

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra atrodas Rīgas ielā 22a (ieeja no Ģimnāzijas ielas puses). Ziemas periodā iestāde strādā no pirmdienas līdz sestdienai, bet sākoties tūrisma sezonai maijā – 7 dienas nedēļā.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!