Daugavpils Domē sveica sporta veterānus Pilsētas ziņas

112
Daugavpils Domē sveica sporta veterānus

Daugavpils sporta veterāni ne tikai trenē jaunos sportistus, bet paši turpina piedalīties sacensībās un gūt augstus panākumus.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un Sporta un jaunatnes lietu departamenta vadība Domē sveica sporta veterānus par sasniegumiem dažāda mēroga sacensībās.

Daugavpils Domes Pateicības rakstus pasniedza   Ludmilai Nefjodovai-Volkovai  par 3. vietu Pasaules čempionāta vieglatlētikā veterāniem (Perta, Austrālija) distancē 4x100m,  2. vietu – distancē 200m,  3. vietu – distancē 400m.

  Vladimiram Golubevam par  2. vietu Pasaules čempionātā veterāniem brīvajā cīņā svara kategorijā līdz 97kg F divīzijā (Wałbrzych, Polija);

Andrejam Drozdam par 2. vietu Pasaules čempionātā veterāniem grieķu - romiešu cīņā svara kategorijā līdz 69kg A divīzijā (Senajoki, Somija).

Inārai Fjodorovai par 3. vietu Pasaules čempionāta vieglatlētikā veterāniem (Perta, Austrālija) distancē 4x100m.

Jānis Dukšinskis pateicās sportistiem par Daugavpils vārda popularizēšanu un uzsvēra, ka rezultāti ir svarīgi, bet vel svarīgāk ir lielisks piemērs jaunajai paaudzei un apliecinājums tam, ka ar sportu var nodarboties jebkura vecumā.

Sportisti dalījās iespaidos par sacensībām un saviem rezultātiem, pateicās pašvaldībai par nozīmīgo atbalstu.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!