Pašvaldība aicina apkaimju aktīvistus uz tikšanos, lai kopīgi plānotu Ziemassvētku pasākumus Pilsētas ziņas

81
Pašvaldība aicina apkaimju aktīvistus uz tikšanos, lai kopīgi plānotu Ziemassvētku pasākumus

Uzsākot darbu pie Ziemassvētku pasākumu programmas sagatavošanas, Daugavpils valstspilsētas pašvaldība aicina pilsētas apkaimju aktīvos iedzīvotājus uz tikšanos, kas notiks 7. oktobrī plkst. 17.30 Daugavpils domes konferenču zālē (Krišjāņa Valdemāra ielā 1).

Tikšanās laikā tiks runāts par šī gada Ziemassvētku pasākumu plāniem, īpaši pievēršot uzmanību apkaimju iedzīvotāju iespējām iesaistīties un veidot savu svētku noskaņu pilsētā.

Pagājušajā gadā Ziemassvētku noskaņa tika radīta ne tikai pilsētas centrā, bet arī vairākās pilsētas apkaimēs, kur tika iedegtas Ziemassvētku egles. Īpašu noskaņu radīja tas, ka iedzīvotāji paši varēja piedalīties eglīšu rotāšanā, veidojot unikālu svētku atmosfēru savā apkaimē.

Šogad pašvaldība nolēmusi turpināt šo tradīciju, un aicina iedzīvotājus līdzdarboties. Apkaimju aktīvie iedzīvotāji ir aicināti uz tikšanos, kurā tiks prezentēta šī gada pilsētas Ziemassvētku noformējuma tēma, izvēlētas piemērotākās vietas eglīšu uzstādīšanai katrā apkaimē un pārrunātas iespējas, kā paši iedzīvotāji var piedalīties eglīšu iedegšanas pasākumos.

Pašvaldība aicina ikvienu interesentu apmeklēt šo tikšanos un dalīties savās idejās, lai Ziemassvētku laiks Daugavpilī būtu vēl īpašāks un sirsnīgāks.

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils valstspilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!