„ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANA DAUGAVPILS PILSĒTAS PAŠVALDĪBAS IESTĀDES “SPORTA PĀRVALDE” RĪKOTĀ BĒRNU UN JAUNIEŠU VASARAS SPORTA DIENNAKTS NOMETNĒ”

Pēdējo reizi informācija atjaunota 02.12.2024, 19:03
Iepirkuma statuss:
Aktīvs
Iepirkuma tips:
Pakalpojumi
Pasūtītājs:
Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde”
Publicēšanas datums:
28.05.2018
Pievienotās datnes:

Pasūtītājs:

Iestādes nosaukums

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde”

Adrese

Kandavas iela 17A, Daugavpils, LV-5401

Reģ.Nr.

90011647754

Kontaktpersona

(amats, vārds, uzvārds)

 Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta pārvalde” vadītāja vietnieks

Kontakti: tālruņa numurs, e-pasts

Imants Lagodskis tālr.: 65424233, e-pasts: sport@daugavpils.lv

Darba laiks

Pirmdiena

No 08.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 18.00

Otrdiena, Trešdiena, Ceturtdiena

No 08.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00

Piektdiena

No 08.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 16.00

 

  1. Iepirkuma identifikācijas Nr. DPPISP_2018_02N.
  2. Zemsliekšņa iepirkuma (tirgus izpēte) nepieciešamības apzināšanās datums: 05.2018
  3. Iepirkuma priekšmets: Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta pārvalde” rīkotās bērnu un jauniešu vasaras sporta diennakts nometnēs.
  4. Iepirkumu veikšanas pamats: Atbilstoši Publisko iepirkumu likuma 10.panta pirmās daļas veicot Publisko iepirkumu likuma 2.pielikuma pakalpojuma iepirkumus, var nepiemērot Publisko iepirkumu likuma noteiktā iepirkuma procedūras.
  5. Paredzamā līgumcena: kopējā līgumcena Maksimālā līgumcena – EUR 41086.41 bez PVN
  6. Precīzs ēdināšanas pakalpojuma apraksts ir noteikts Tehniskajā specifikācijā (2.pielikums).
  7. Līguma izpildes termiņš: līdz Daugavpils pilsētas domes Centralizētas iepirkuma nodaļas  atkārtotās “Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Daugavpils pilsētas pašvaldības organizētajās sporta nometnēs” iepirkuma veikšanai vai līdz tiek sasniegta līguma summa.

Līguma izpildes vieta: Daugavpils, Krimuldas ielā 41 (ēdnīcas telpās tiek nodotas uz ēdnīcas telpu nomas līguma pamata, nomas maksa tiek noteikta saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes 2018. gada 26. aprīļa lēmumu Nr.185 „Par Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes maksas pakalpojuma cenrādi”, papildus nomnieks maksa par komunālajiem pakalpojumiem un nekustāmā īpašuma nodokli).

  1. Nosacījumi pretendenta dalībai aptaujā:
    • Pretendents ir reģistrēts Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā vai līdzvērtīgā reģistrā ārvalstīs.
    • Pretendents ir reģistrēts pārtikas apriti reglamentējošajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.
    • Pretendentam ir pieredze tehniskajā specifikācijā minētā pakalpojuma sniegšanā, ko viņš apliecina iesniegtajā piedāvājumā.
  2. Pasūtītājs var izslēgt pretendentu no dalības procedūrā jebkurā no šādiem gadījumiem:
    • pasludināts pretendenta maksātnespējas process, apturēta vai pārtraukta tā saimnieciskā darbība, uzsākta tiesvedība par tā bankrotu vai tas tiek likvidēts;
    • kandidāts vai pretendents ir sniedzis nepatiesu informāciju vai vispār nav sniedzis pieprasīto informāciju;
    • kandidāts nav iesniedzis uzaicinājuma 11.punktā pieprasītos dokumentus;
    • pretendenta piedāvātā kopēja līgumcena vai līgumcena kādā no daļām pārsniedz paredzamo līmeni.
  3. Pretendentu iesniedzamie dokumenti:
    • Pretendenta pieteikums dalībai aptaujā, kas sagatavots atbilstoši 1.pielikumā norādītajai formai;
    • Finanšu - tehniskais piedāvājums:
      • Pretendents iesniedz piedāvājumu atbilstoši Pasūtītāja tehniskajās specifikācijās norādītajām prasībām;
      • Cenā jāietver visi nodokļi, nodevas un maksājumi un visas saprātīgi paredzamās ar darba izpildi saistītās izmaksas, atskaitot pievienotās vērtības nodokli.
    • Pretendents norāda ražotājus un audzētājus, no kuriem tiks iegādāti ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti, kas ražoti atbilstoši bioloģiskās lauksaimniecības un nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām un pievieno katra ražotāja vai audzētāja apliecinājumu par sadarbību līguma izpildē;
  4. Pretendents norāda galveno pamatproduktu sarakstu nedēļas ēdienkartei, norādot to produktu īpatsvaru, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības un nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām. Produktu kopējais īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības un nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām nedrīkst būt mazāks par 20% procentiem, no kopējā ēdināšanas pakalpojumā (ēdienkartē) izmantoto produktu īpatsvara:
    • Produktiem, kas ražoti atbilstoši bioloģiskās lauksaimniecības shēmas (BLS) metodēm jāatbilst PADOMES REGULAI (EK) Nr. 834/2007 (2007.gada 28.jūnijs) par bioloģisko ražošanu un bioloģisko produktu marķēšanu un par Regulas (EEK) Nr. 2092/91 atcelšanu http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CONSLEG:2007R0834:20081010:LV:HTML ; KOMISIJAS REGULA (EK) Nr. 889/2008 (2008. gada 5.septembris), ar ko paredz sīki izstrādātus bioloģiskās ražošanas, marķēšanas un kontroles noteikumus, lai īstenotu Padomes Regulu (EK) Nr.834/2007 par bioloģisko ražošanu un bioloģisko produktu marķēšanu http://eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/HTML/?uri=CELEX:32008R0889&from=LV ; Ministru kabineta 2009. gada 26. maija noteikumiem Nr. 485 „Bioloģiskās lauksaimniecības uzraudzības un kontroles kārtība”, pieejami: http://likumi.lv/doc.php?id=193115 . VERIFIKĀCIJA: Piedāvājumi ar Kopienas vai nacionālo bioloģiskās lauksaimniecības marķējumu tiks uzskatīti par atbilstīgiem. Piegādātāji, kuri uzrādīs I tipa ekomarķējumu restorāniem, tiks uzskatīti par atbilstīgiem noteiktajiem kritērijiem, ja viņi norādīs bioloģiskās pārtikas daudzumu, kas tiks izmantots attiecīgajā līgumā. Piegādātājiem arī jānorāda, kā tie plāno ievērot saistības atbilstoši iesniegtajam piedāvājumam.
    • Produktiem, kas ražoti atbilstoši nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) vai tās produktu kvalitātes rādītāju prasībām jāatbilst Ministru kabineta 2014.gada 12.augusta noteikumiem Nr.461 „Prasības pārtikas kvalitātes shēmām, to ieviešanas, darbības, uzraudzības un kontroles kārtība” http://likumi.lv/doc.php?id=268347 . VERIFIKĀCIJA: Piegādātājiem jānorāda, kā ir plānots ievērot saistības. Produkti ar nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas marķējumu tiks uzskatīti par atbilstīgiem. Ja produkti nav atbilstoši marķēti, pretendentam jāiesniedz piemērots apliecinājums par atbilstību katrai prasībai, kas noteikta NPKS vai tās produktu kvalitātes rādītājos.
  5. Pretendents norāda audzētājus, no kuriem tiks iegādāti ēdināšanas pakalpojumā izmantotie sezonālie produkti (augļi, ogas, dārzeņi, zaļumi) un pievieno katra audzētāja apliecinājumu par sadarbību līguma izpildē.
  6. Pretendents pamatproduktu sarakstā jānorāda sezonālo produktu īpatsvars, kurus pretendents izmantos ēdināšanas pakalpojuma sniegšanā, ievērojot sezonalitāti (augļi, ogas, dārzeņi, zaļumi).
    • Augļus, ogas un dārzeņus, ko paredzēts izmantot ēdināšanas pakalpojuma sniegšanā, pretendents izvēlēsies atkarībā no sezonas. VERIFIKĀCIJA: Augļu, ogu un dārzeņu piegādēm jāievēro Zemkopības ministrijas izstrādātie vietējo augļu, ogu un dārzeņu pieejamības kalendāri, kuri publicēti Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā. http://www.iub.gov.lv .

 

  1. Piedāvājumu izvēles kritērijs un lēmuma pieņemšana
  2. Iepirkuma komisija izvēlēsies saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu, kas atbilst Publisko iepirkumu likuma un šī Nolikuma prasībām.
  3. Saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums ir piedāvājums, kurš saņems lielāko skaitlisko novērtējumu (punktu skaitu).
  4. Vērtēšanas kritēriji to nozīmīguma secībā un kritēriju īpatsvars ir šādi:

Nr.

Vērtēšanas kritēriji

Kritērija īpatsvars

Kritērija maksimālā skaitliskā vērtība

1.

Ēdiena kvalitāte “Enerģētiskā vērtība (kcal)”

55 %

55 punkti

2.

Nedēļas ēdienkartēs izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām

10 %

 

10 punkti

3.

Nedēļas ēdienkartēs izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām

10 %

10 punkti

4.

Ēdienkartēs izmantoto sezonālo augļu, ogu un dārzeņu īpatsvars

20%

20 punkti

5.

Nedēļas ēdināšanas izmaksas vienam bērnam (bez PVN)

5 %

5 punkti

1.+2.+3.+4.+5.=kopējā maksimālā vērtība

100 punkti

 

  1. Pretendenta skaitlisko novērtējumu (punktus) nosaka saskaņā ar šādiem vērtēšanas algoritmiem:

* Kritēriju “Ēdienu kvalitāte” komisija vērtēs pēc šādas nedēļas ēdienkartēs iekļautās informācijas –  piedāvāto ēdienu enerģētiskā vērtība (kcal). Maksimālais kritērijā iegūstamais punktu skaits summā ir 55 punkti, kurus aprēķina pēc formulām (rezultāts tiks noapaļots līdz punkta simtdaļām):

1)Maksimālais “Enerģētiskā vērtība (kcal)” iegūstamais punktu skaits ir 55 punkti. Lielāko punktu skaitu komisija piešķir pretendentam ar lielāko vidējo enerģētisko vērtību (kcal), bet pārējiem pretendentiem punktus aprēķina pēc formulas:

Ka=Kpied/Klielāk x 55, kur

Ka – punktu skaits,

Kpied – vērtējamā enerģētiskā vērtība (kcal) visā ēdienkartē,

Klielāk – lielākā enerģētiskā vērtība (kcal) visā ēdienkartē,

55– kritērija maksimālā skaitliskā vērtība.

 

2) Kritēriju „Ēdienkartē izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām”, komisija vērtēs pēc šādas formulas (rezultāts tiks noapaļots līdz punkta simtdaļām):

B= Bpied/Blielāk x 10, kur

B – punktu skaits,

Bpied – vērtējamais visās ēdienkartēs vidējais izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām,

Blielāk – lielākais visā ēdienkartēs vidējais izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības prasībām,

10–kritērija maksimālā skaitliskā vērtība.

  • Kritēriju „Ēdienkartēs izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām”, komisija vērtēs pēc šādas formulas (rezultāts tiks noapaļots līdz punkta simtdaļām):
    • N= Npied/Nlielāk x 10, kur
    • N – punktu skaits,
    • Npied – vērtējamais ēdienkartē vidējais izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām,
    • Nlielāk – lielākais ēdienkartē visām sezonām vidējais izmantojamo produktu īpatsvars, kuri atbilst nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām,
    • 10–kritērija maksimālā skaitliskā vērtība.

4) Kritēriju „Ēdienkartēs izmantoto sezonālo augļu, ogu un dārzeņu īpatsvars”, komisija vērtēs pēc šādas formulas (rezultāts tiks noapaļots līdz punkta simtdaļām):

  • S = Spied/Slielāk x 20, kur
  • S – punktu skaits,

Spied – pretendenta piedāvātās ēdienkartēs izmantojamo sezonālo augļu, ogu un dārzeņu vidējais īpatsvars procentos,

Slielāk – lielākais piedāvātais ēdienkartē izmantojamo sezonālo augļu, ogu un dārzeņu vidējais īpatsvars procentos,

20 – kritērija maksimālā skaitliskā vērtība.

  • 6) Kritēriju „Nedēļas ēdināšanas izmaksas vienam nometnes dalībniekam”, komisija vērtēs pēc šādas formulas (rezultāts tiks noapaļots līdz punkta simtdaļām):

C = Czem/Cpied x 5, kur

C – punktu skaits,

Czem –  ēdienkartes vidējās zemākās izmaksas vienam dalībniekam,

  • Cpied – vērtējamās ēdienkartes vidējās izmaksas vienam dalībniekam,
  • – kritērija maksimālā skaitliskā vērtība.
  1. Vērtēšanas posmā, iepirkuma komisija:
    • Pārbaudīs piedāvājumu atbilstoši Nolikumā norādītajām piedāvājuma noformējuma prasībām;
    • Veiks pretendentu atlasi – pārbaudīs iesniegto dokumentu atbilstību nolikuma prasībām, izskatīs publiskajās datubāzēs pieejamo informāciju par pretendenta, tā apakšuzņēmēja vai dalībnieka atbilstību profesionālās darbības veikšanai;
    • Pārbaudīs tehniskā un finanšu piedāvājuma atbilstību tehnisko specifikāciju prasībām un nepieciešamības gadījumā pieprasīs pretendentam izskaidrot tehniskajā vai finanšu piedāvājumā iekļauto informāciju;
    • Noteiks saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu, saskaņā ar nolikumā noteiktajiem vērtēšanas kritērijiem un algoritmu un pieņems lēmumu par uzvarētāju;
    • Divu darba dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas visi pretendenti tiks informēti par komisijas pieņemto lēmumu;
    • Piedāvājumi, kas iesniegti pēc uzaicinājumā norādītā termiņa netiks vērtēti.

 

  1. Piedāvājums iesniedzams līdz 2018.gada 30.maijam plkst. 14:00  Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde” pēc adreses, Kandavas iela 17A, Daugavpils, LV-5401 vai elektroniski: sport@daugavpils.lv  .

 

Pielikumā:

  1. Pieteikuma forma;
  2. Tehniskā specifikācija;
  3. Kvalitātes prasības
  1. Tehniskā – ēdienkartes paraugs
  2. 12.-14. punktā Nolikumā noteiktās prasības
  3. Finanšu –tehniskais piedāvājums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta pārvalde” vadītāja vietnieks Imants Lagodskis

______________        

 

Daugavpilī, 2018.gada 28.maijā

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Pielikums

 

PIETEIKUMS

Daugavpilī

 

Komersants____________________________________________________________________

(nosaukums)

Reģistrācijas Nr. ________________________________________________________________

Juridiskā adrese ________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________

Nodokļu maksātāja (PVN) reģistrācijas Nr. __________________________________________

 

tālr.,fakss___________________________ e-pasts__________________________________

 

Kontaktpersonas amats, vārds, uzvārds, tālr.

___________________________________________________________________________

 

Bankas rekvizīti _______________________________________________________________

 

 tā direktora [vadītāja, valdes priekšsēdētāja] ar paraksta tiesībām [vārds, uzvārds] personā, ar šī pieteikuma iesniegšanu:

  1. Piesakās piedalīties aptaujā (tirgus izpētē) „”, identifikācijas Nr. DPPISP_2018_02N, piekrīt visiem tās nosacījumiem un garantē aptaujas un normatīvo aktu prasību izpildi. Nosacījumi ir skaidri un saprotami.
  2. _____________apliecina, ka:
    • visa sniegtā informācija ir pilnīga un patiesa;
    • nekādā veidā nav ieinteresēts nevienā citā piedāvājumā, kas iesniegts šajā aptaujā;
    • pretendenta rīcībā būs pietiekami finanšu un tehniskie resursi Vispārīgās vienošanās izpildei;
    • tam ir normatīvajos aktos noteiktā kārtībā nodarbināts personāls ar atbilstošu kvalifikāciju, kas ļauj nodrošināt tehniskajā specifikācijā noteikto prasību izpildi.
    • apliecina, ka spēj izpildīt tehniskās specifikācijas prasības.
    • nav tādu apstākļu, kuri liegtu tiesības piedalīties aptaujā un izpildīt norādītās prasības.

Vārds, uzvārds, amats

 

Paraksts

 

Datums

 

 


2.Pielikums

 

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA

 

Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sporta pārvalde” rīkotās bērnu un jauniešu vasaras sporta nometnēs”, identifikācijas Nr. DPPISP_2018_02N

 

  1. 1. Iepirkuma priekšmets - Ēdināšanas pakalpojumu sniegšana četras reizes dienā (brokastis, pusdienas, launags, vakariņas) diennakts sporta nometnes dalībniekiem. Ēdināšanas pakalpojumu sniegšanas dienu skaits: 13 dienas.
  2. Sporta veids: futbols, bokss, basketbols, hokejs, daiļslidošana, grieķu romiešu cīņa, svarcelšana, biatlons (dalībnieku vecums 7-18gv.).
  3. Nometnes vieta un ilgums: Daugavpils, Krimuldas 41, (viesnīca „Dzintariņš”) no 04.06.2018. līdz 16.06.2018., no 18.06.2018. līdz 30.06.2018., no 02.07.2018. līdz 14.07.2018.,
  4. Ēdienkartes sastādīšanā, ievērojot kaloriju daudzumu, attiecīgi sporta noslogotībai, sabalansēta (spēka sporta veidos aptuveni OBV - 18%, tauki – 22%, ogļhidrāti – 60%, komandu sporta veidos aptuveni OBV - 14%, tauki – 30%, ogļhidrāti – 56%), ar vitamīnu un mikroelementu daudzuma ievērošanu. Viena dalībnieka devā dienā jānodrošina no 2900kkal līdz 3100 kkal.
  5. Kopējais sporta dalībnieku skaits: ~ 432 per.
  6. Pakalpojumu sniegšanas laikā jāievēro sportistu uztura pamatprincipi:

6.1. dažādība (daudzveidība uzturlīdzekļu asortimentā);

6.2. sabalansētība (uzturvielas savstarpēji sabalansētā daudzumā);

6.3. mērenība (uzņemtās enerģijas atbilstība patērētajai);

6.4. sinerģisms (uzturvielu mijiedarbība);

6.5. drošība (minimāls risks, ka uzturs izraisīs slimības).

  1. Pakalpojuma sniegšanas laikā jāievēro:

7.1. ēdiena gatavošanā izmantot svaigus un sezonālus pārtikas produktus (ēdināšanas pakalpojumam augļi un dārzeņi tiek izmantoti, ņemot vērā to sezonalitāti un pieejamību tirgū, kā arī ievērojot Zemkopības ministrijas izstrādāto vietējo augļu un dārzeņu pieejamības kalendāru, kas publicēts Zemkopības ministrijas mājaslapā internetā → https://www.zm.gov.lv/public/ck/files/ZM/partika/zalais%20iepirkums/darzenu_pieejamibas_kalendars.pdf;

7.2. ēdiena pagatavošanā izmantot produktus, kas atbilst bioloģiskās lauksaimniecības vai nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām. Pretendents nodrošina, ka ēdināšanas pakalpojumā (nedēļas ēdienkartē) izmantojamo pārtikas produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības vai nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām, nav mazāks par 20% divdesmit procentiem no kopējā ēdināšanas pakalpojumā (nedēļas ēdienkartē) izmantoto produktu īpatsvara.

7.3. ēdiena gatavošanai izmantot pārtikas produktus, kuri nesatur ģenētiski modificētos organismus, nesastāv no tiem un nav ražoti no tiem.

  1. Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nedrīkst saturēt Eiropas Parlamenta un Padomes 2008. gada 16. decembra Regulas (EK) Nr. 1333/2008 par pārtikas piedevām II pielikumā minētās pārtikas krāsvielas, izņemot C daļas II grupas pārtikas krāsvielas.
  2. Jāievēro uzturvielu un enerģijas sadalījumu ēdienreizēs.
  3. Ēdienkartē jāiekļauj ēdieni no dažādām pārtikas produktu grupām: graudu produkti (maize, putraimi, makaroni, graudu pārslas), dārzeņi un augļi, piena produkti (piens, skābpiena produkti, biezpiens, siers, jogurts), gaļas produkti, zivis, olas, rieksti, pākšaugi utt.
  4. Jānodrošina ēdienkartes izmaiņas katru dienu.
  5. Nepieciešamos produktus ēdienu pagatavošanai iegādājas pakalpojuma sniedzējs.
  6. Pretendents ēdienus pasniedz savos traukos un nodrošina ēdienu izdali nometnes dalībniekiem.
  7. Ēdienu pagatavošana jānodrošina atbilstoši Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajām sanitārajām, higiēnas un citām pārtikas produktu kvalitātei un ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai noteiktajām prasībām, t.sk. 13.03.2012. MK noteikumos Nr.172 „Noteikumi par uztura normām izglītības iestāžu izglītotajiem, sociālās aprūpes un sociālās reabilitācijas institūciju klientiem un ārstniecības iestāžu pacientiem” noteiktajām prasībām.
  8. Ēdienam jāatbilst temperatūras režīmam saskaņā ar tehnoloģiskajām prasībām.
  9. Pakalpojumu sniegšanas vieta: Daugavpils, Krimuldas 41 (ēdnīcas telpās tiek nodotas uz ēdnīcas telpu nomas līguma pamata, nomas maksa tiek noteikta saskaņā ar Daugavpils pilsētas domes 2018. gada 26. aprīļa lēmumu Nr.185 „Par Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes maksas pakalpojuma cenrādi”, papildus nomnieks maksa par komunālajiem pakalpojumiem un nekustāmā īpašuma nodokli).
  10. Lai uzsāktu ēdināšanu, pretendentam jāuzstāda nepieciešamās ražošanas iekārtas un citi darbam nepieciešamie aprīkojumi: elektriskā plīts, trauku mazgājamā iekārta, ledusskapis, saldējamā kamera, izlietnes, galdi ēdiena gatavošanai, plaukti utt; apkalpošanas zālei: mēbeles (galdi un krēsli).

 

 

 

SAGATAVOJA                                                                     

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Sporta pārvalde” vadītāja vietnieks                                                              I.Lagodskis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.PILIKUMS

 

KVALITĀTES PRASĪBAS

PRETENDENTA PIEDĀVĀJUMS

PIEZĪMES[1] (par tehniskā piedāvājuma sadaļas „Pretendenta piedāvājums” aizpildīšanas kārtību)

2.1. Pretendents nodrošina 2004.gada 23.aprīļa Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (EK) Nr. 852/2004. par pārtikas produktu higiēnu un Pārtikas aprites uzraudzības likuma prasību ievērošanu;

 

Pretendents apliecina, ka izpildīs prasīto

2.2. Pretendents nodrošina, ka ēdiena gatavošanā izmantot svaigus un sezonālus pārtikas produktus (ēdināšanas pakalpojumam augļi un dārzeņi tiek izmantoti, ņemot vērā to sezonalitāti un pieejamību tirgū, kā arī ievērojot Zemkopības ministrijas izstrādāto vietējo augļu un dārzeņu pieejamības kalendāru, kas publicēts Zemkopības ministrijas mājaslapā internetā → https://www.zm.gov.lv/public/ck/files/ZM/partika/zalais%20iepirkums/darzenu_pieejamibas_kalendars.pdf ;

 

 

Pretendents apliecina, ka izpildīs prasīto

2.3. Pretendents nodrošina, ka ēdiena pagatavošanā izmantot produktus, kas atbilst bioloģiskās lauksaimniecības vai nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām. Pretendents nodrošina, ka ēdināšanas pakalpojumā ēdienkartē izmantojamo pārtikas produktu īpatsvars, kuri atbilst bioloģiskās lauksaimniecības vai nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas prasībām, nav mazāks par 20% divdesmit procentiem no kopējā ēdināšanas pakalpojumā ēdienkartē izmantoto produktu īpatsvara;

 

Pretendents apliecina, ka izpildīs prasīto

2.4. Pretendents nodrošina, ka ēdiena gatavošanai izmantots pārtikas produktus, kuri nesatur ģenētiski modificētos organismus, nesastāv no tiem un nav ražoti no tiem;

 

Pretendents apliecina, ka izpildīs prasīto

2.5. Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nedrīkst saturēt Eiropas Parlamenta un Padomes 2008. gada 16. decembra Regulas (EK) Nr. 1333/2008 par pārtikas piedevām II pielikumā minētās pārtikas krāsvielas, izņemot C daļas II grupas pārtikas krāsvielas.

 

Pretendents apliecina, ka izpildīs prasīto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Pielikums

 

TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS

 

Daugavpilī, 2018.gada ____._____________

 

 

  1. ĒDIENKARTES PARAUGS IEPIRKUMA

 

Vienas nedēļas ēdienkarte (brokastis, pusdienas, launags, vakariņas) viena sporta nometnes dalībnieka ēdināšanai (jāAizpilda uz septiņām dienām):

 

Rec.

Nr.*

Ēdiena nosaukums

1 porc. iznāk.,g

Olbaltumvielas

Tauki

Ogļhidrāti

Enerģ.

Kcal

Cena,eur bez PVN

PRIMDIENA

          Brokastis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Pusdienas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Launags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

Vakariņas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 Kopā

 

 

 

 

 

 

 

Kopā dienā

 

 

 

 

 

 

 

OTRDIENA

          Brokastis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Pusdienas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Launags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

Vakariņas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 Kopā

 

 

 

 

 

 

 

Kopā dienā

 

 

 

 

 

 

 

tREŠDIENA

          Brokastis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Pusdienas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Launags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

Vakariņas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 Kopā

 

 

 

 

 

 

 

Kopā dienā

 

 

 

 

 

 

 

CETURTDIENA

          Brokastis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopā

 

 

 

 

 

 

 

      Pusdienas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2007 - 2024 Daugavpils.lv, All rights reserved.

Izstrādāts Loyaty.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!